Adecco Global Sports and Inclusion Day

Adecco Global Sports and Inclusion Day

Hoe zorgt sport voor betere resultaten en gelukkigere medewerkers? Wat zijn de paralellen tussen sport en het bedrijfsleven? Tijdens de Adecco Global Sport Day vertellen we, samen met bekende (ex-)sporters, hoe sportieve initiatieven en gezonde keuzes een positieve invloed hebben op mens en organisatie. En uiteraard sporten we ook met elkaar!

 


Sprekers op deze dag:

Barbara de Loor
Barbara de Loor neemt je mee in de wereld van topsport. Welke elementen zijn daarin belangrijk? Liefde, hard werken, mentaliteit, samenwerken, omgaan met tegenslagen, verzorging en innovatie. Volgens de Loor herkenbare elementen voor werknemers. Haar persoonlijke verhaal inspireert om het beste uit onszelf te halen.

Ria Visser
Het Formule F programma van Ria Visser belicht de weg naar optimaal presteren van diverse kanten. Focus, Flow en Feelgood, maar ook Fit, Flexibel en Finishgericht zijn daarbij de sleutelwoorden. Tijdens haar sessie zal ze een flinke energyboost geven.

Martin Hersman
Martin Hersman, managing partner bij vitaliteitsorganisatie Lifeguard gaat in op het belang van fitte en gezonde werknemers en de relatie met sport. Hoe zorgen topsporters voor een goede prestatie? En hoe zorg je als werknemer voor een goede performance op de werkvloer? Het draait om doelen stellen, focus en rituelen. Duurzaam presteren zit vaak in kleine handelingen.

We sluiten de Global Sport Day actief af door met elkaar te sporten. Onder begeleiding van professionals kun je zelf deelnemen aan verschillende activiteiten. Je kunt kiezen uit baanwielrennen, volleybal, bootcamp of een hoolahoop workshop.

Deelname aan deze dag is gratis. Voor meer informatie en inschrijven klik je hier.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 15-06-2018 12:00
Einddatum 15-06-2018 18:00
Locatie De locatie staat in de beschrijving

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93