Kennisbijeenkomst Mensen Bewegen naar Toewijding

Eens per kwartaal organiseren wij voor onze klanten en netwerk een kennisbijeenkomst over een actueel en interessant onderwerp.

Tijdens de volgende bijeenkomst staat het voeren van een goed verzuimgesprek centraal. Het is de laatste tijd niet zo gemakkelijk meer om dit gesprek op een goede en open manier te voeren. Wellicht dat je de Radar uitzending van 26 februari jl. hebt gezien, waarin sommige zieke werknemers zich benadeeld voelden door hun werkgever omdat zij zich onder druk gezet voelden dingen te delen en te snel weer aan het werk moesten. Mensen bewegen naar toewijding is onze continue focus. Wij zijn ervan overtuigd dat je verzuim kunt voorkomen en inzetbaarheid kunt vergroten door mensen gemotiveerd en toegewijd te houden. Het beïnvloeden van verzuim begint wat ons betreft met het voeren van een goed gesprek. Hoe je deze gesprekken op een motiverende en open manier kunt voeren, willen we je graag meegeven tijdens de volgende bijeenkomst!

De kennisbijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 mei 2018 van 9.00 uur tot 12.00 uur bij Boathouse in Almere.  
Indien je bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn of voor toekomstige bijeenkomsten uitgenodigd wilt worden, dan kun je een mailtje sturen naar .
Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om te komen en wil je iemand uit je netwerk op deze bijeenkomst attenderen, stuur deze mail dan gerust door.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 24-05-2018 09:00
Einddatum 24-05-2018 12:00
Locatie Boathouse

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93