Comakership Meetingpoint

Comakership Meetingpoint

Hogeschool Windesheim Flevoland organiseert donderdag 7 december een nieuwe editie van het Comakership Meetingpoint. Tijdens het evenement brengt de hogeschool organisaties en studenten met elkaar in contact voor het uitvoeren van Comakerships (praktijkopdrachten). Bedrijven en instellingen worden van harte uitgenodigd deel te nemen en hun opdrachten aan studenten voor te leggen.

Het Meetingpoint is vooral bedoeld voor bedrijven die op zoek zijn naar studenten management, economie, ICT en techniek. De aanwezige studenten starten in februari 2018 met hun Comakerships. Onder hen zijn veel afstudeerders. Zij gaan op zoek naar oplossingen voor concrete vraagstukken van organisaties. Tegelijkertijd helpen bedrijven studenten aan een leerzame ervaring.  

Wat zijn Comakerships?

Als organisatie loopt u soms tegen vraagstukken aan die u wilt oplossen of die u beter wilt onderzoeken. Maar uw medewerkers hebben geen tijd of de juiste kennis niet in huis. Onze studenten kunnen u verder helpen. Studenten zoeken tijdens het Meetingpoint een Comakership en in een enkel geval een stage.

Bij een Comakership leveren de studenten op basis van onderzoek in enkele maanden een product of een dienst op. Stages zijn soms ook onderdeel van de opleidingen. In een stage loopt de student een tijdje mee op de afdeling. Sommige Comakerships worden door groepjes studenten uitgevoerd. Afstudeerders werken vaak individueel aan een opdracht. Programma
Het evenement heeft de vorm van een beurs en netwerkbijeenkomst.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 - 16.30 uur:   Welkom en inloop op de 1e verdieping
16.30 - 17.45 uur:   Meetingpoint beursvloer
17.45 - 18.45 uur:   Hapje en drankje
18.45 - 21.00 uur:   Voorverkiezing Comakership van het Jaar 

Verkiezing Comakership van het Jaar

Na afloop van het Comakership Meetingpoint geven studenten die deelnemen aan de Comakership van het Jaar Verkiezing een pitch. Deze pitches bepalen welke Comakerships kans maken op de Windesheim Flevopenning voor Beste Comakership 2018, die in mei volgend jaar wordt uitgereikt tijdens het Flevopenningengala. 

Aanmelden

Het Comakership Meetingpoint vindt plaats op donderdag 7 december aan de Hospitaaldreef 5 in Almere, van 16.30 tot 17.45 uur. Ondernemers, bedrijven en instellingen zijn van harte welkom om zich te presenteren op het Comakership Meetingpoint. Kijk voor meer informatie, een overzicht van de gevraagde opdrachten en aanmelden op windesheimflevoland.nl/meetingpoint.

evenement eigenschappen

Startdatum 07-12-2017 16:00
Einddatum 07-12-2017 18:30
Prijs per persoon Gratis
Created By Claudia van der Laan
Locatie
Windesheim Flevoland
Hospitaaldreef 5, 1315 Almere, Nederland
Windesheim Flevoland

Location Map

Deel dit evenement

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93