BREIKERS-Café i.s.m. Gemeente Almere: Vitaliteit

BREIKERS-Café i.s.m. Gemeente Almere: Vitaliteit

Een vitale werknemer is gelukkiger, productiever en minder vaak ziek. Reden waarom er tal van gezondheidsprogramma’s zijn om uw werknemers te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. Maar wist u ook dat werken aan vitaliteit een belangrijke bijdrage kan leveren aan vertragingsvrij reizen, het oplossen van parkeerproblemen of betere bereikbaarheid?

Donderdag 23 november vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom om u -onder het genot van een hapje en een drankje- te laten inspireren en informeren door ervaringen van andere werkgevers uit uw regio.

Neem uw HR- of facilitair collega ook mee!

In dit elfde BREIKERS inspiratiecafé praat Meindert Schut met werkgevers over hún visie op vitaliteit en innovatieve oplossingen om hun medewerkers meer te laten bewegen. Het reizen van en naar het werk is daarbij ook onderwerp van gesprek, want de fiets als alternatief.

Aanmelden

De bijeenkomst is primair gericht op werkgevers. U kunt zich hier aanmelden voor de gratis bijeenkomst en ontvangt kort voor de bijeenkomst een bevestiging van uw inschrijving.
Als u geen werkgever uit de Metropoolregio Amsterdam of genodigde bent, behouden wij ons het recht voor om uw inschrijving niet te honoreren. Vanzelfsprekend krijgt u hierover bericht.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 23-11-2017 15:30
Einddatum 23-11-2017 18:00
Locatie
Yakult Europe B.V.
Schutsluisweg 1, 1332 EN Almere, Nederland
Yakult Europe B.V.

Locatie Kaart

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93