Vergroot uw kans op bedrijfsfinanciering

Vergroot uw kans op bedrijfsfinanciering

Door de bril van een financierende organisatie en met de ogen van de ondernemer

 Uw financieringsplan is een essentieel onderdeel van uw businessplan. Als u op zoek bent naar een bedrijfsfinanciering is dit een belangrijk onderdeel waarop de financierende organisaties uw businessplan beoordelen. Maar wat is de basis van een financieel plan? Hoe bereken je de kostprijs? En hoe zorg je dat de beslissingen van nu, positief zijn voor een financiering in de toekomst?  

 Tijdens de workshop Vergroot uw kans op bedrijfsfinanciering op 17 oktober  a.s. worden deze vragen door financiële experts beantwoord. Een interactieve workshop waarbij u rechtstreeks van de experts handige tips en tricks meekrijgt voor de basis van uw financieel plan.

 Voor welke Almeerse ondernemers is de workshop interessant?

  • Informatie en vragen: Bij het schrijven van uw financieel plan loopt u tegen een aantal vragen aan voor de financiële onderbouwing.

  • Uitbreiding- of groeiplannen: U bent al langer actief als ondernemer en wilt in de toekomst een financiering aanvragen.

  • Innovatie: U heeft (product) innovatieplannen die u wilt financieren en bent op zoek naar tips voor uw financiële plan.

  • Starter: U bent net gestart als ondernemer en zich aan het voorbereiden op een gesprek met een financierende organisatie voor een bedrijfsfinanciering.

 Experts van verschillende organisaties laten u tijdens  de workshop  kennismaken met hun kijk op financiële plannen, kostprijsberekeningen en het voortraject van een financieringsaanvraag. Hierbij wordt aandacht geschonken aan de basis van een financieringsaanvraag. Een waardevolle kennismaking waardoor u goed voorbereid uw financieringsaanvraag kunt starten.

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden via: http://ondernemersplein.almere.nl/workshopkcbf. Hier vindt u ook het volledige programma. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

De workshop vindt plaats op het Ondernemersplein ,  Landdroststraat 1, 1315 RV Almere. In verband met de werkzaamheden bij de centrale ingang adviseren wij u de ingang aan de kant van Filmwijk te gebruiken.

 Organisatie

Het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering Almere (KCBF) is een fysiek loket op het Ondernemersplein bestemd voor een brede groep Almeerse ondernemers die de kans op bedrijfsfinanciering willen vergroten. Het KCBF adviseert ondernemers bij het opstellen van hun financieringsvraag, geeft advies bij het vinden van de juiste financieringsmogelijkheden en organiseert workshops en informatiesessies.

evenement eigenschappen

Startdatum 17-10-2017 16:45
Einddatum 17-10-2017 19:00
Prijs per persoon Gratis
Created By Patrick Fokker
Locatie
Ondernemersplein Almere
Landdroststraat 1, 1315 Almere, Nederland
Ondernemersplein Almere

Location Map

Deel dit evenement

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93