Sligro Starters Business Event

Sligro Starters Business Event

Speciaal voor ondernemers die aan hun financiële en emotionele onafhankelijkheid willen werken, organiseert OndernemersBag i.s.m. Sligro en Irma Pas Grafisch Ontwerp het eerste Starters Business Event in Almere.

Op dinsdag 26 september verwelkomen we tijdens een Walking Dinner in Sligro Almere startende ondernemers en andere mensen die hun dromen willen najagen en hun ambities willen realiseren.

De focus van de avond ligt op het ontwikkelen van de juiste mindset zodat je zowel je zakelijke als persoonlijke (vastgestelde) doelen kunt bereiken!
Tijdens deze gezellige avond kun je kennismaken met producten en diensten van lokale ondernemers die je op weg kunnen helpen naar meer business, meer vrijheid en meer omzet. Er wordt een markt georganiseerd voor en door ondernemers.

Tijdens deze avond zal Ketty Lollia, eigenaar van OndernemersBag, haar boek 'Onafhankelijkheid, emotioneel en financieel" introduceren en signeren. Ook komt er een speciale spreker om een empowerment pitch te geven.

De avond wordt afgesloten met een heerlijk Walking Dinner.

Programma:

17.00 uur Inloop met hapje en drankje
17.30 uur Welkomstwoord door Ron Pelgrim
17.40 uur Introductie boek Ketty Lollia
18.00 uur Empowerment pitch
18.15 uur Opening van de markt, start boek verkoop, mogelijkheid tot netwerken met muzikale omlijsting door DJ
19.00 uur Culinaire reis: Walking Dinner
20.00 uur Einde

Alle bezoekers krijgen een goed gevulde OndernemersBag Goodie Bag mee naar huis!

Wil je deze avond niet missen?

Schrijf je vooraf in via deze pagina.

Prijs:

Dankzij de sponsoring van Sligro is het evenement gratis voor de eerste 50 inschrijvingen dus wees er snel bij! Daarna kost een ticket €12,50 inclusief BTW.

Als je het boek "Onafhankelijkheid, emotioneel en financieel" als eerste wilt hebben, kun je ook een combiticket nemen ter waarde van €20,00 inclusief BTW. De entree is dan inbegrepen. Naast het boek krijg je ook een handig cadeau dat je gaat helpen je dromen te realiseren.

OndernemersBag is een ondernemersplatform dat advies en promotiemiddelen aanbiedt aan ondernemers. Onze missie: ondernemers met elkaar te verbinden en te helpen samen het beste uit elkaar te halen.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 26-09-2017 17:00
Einddatum 26-09-2017 20:00
Locatie
Sligro Almere
De Huchtstraat 12, 1327 EB Almere, Nederland
Sligro Almere

Locatie Kaart

Deel dit evenement

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93