Skip to main content

Evenementen

16
juni
2023

Flevopenningen Ondernemersgala 2023 Defqon.1 terrein Biddinghuizen | 16 juni 2023

16-06-2023 09:00 -23:00
Flevopenningen Ondernemersgala 2023 Defqon.1 terrein Biddinghuizen | 16 juni 2023

Het jaarlijkse Flevopenningengala van de Stichting Flevopenningen zal vrijdag 16 juni a.s. worden gehouden op het Defqon.1-terrein in Biddinghuizen. De festivalorganisatie en de stichting Flevopenningen zijn dat overeengekomen.

Defqon.1 is het grootste hardstyle festival ter wereld dat sinds 2011 wordt gehouden op de The Holy Grounds, ofwel het evenemententerrein in Biddinghuizen, pal naast Walibi Holland. Het festival dat georganiseerd wordt door de succesvolle Nederlandse evenementenorganisatie Q-dance is zeer populair en trekt doorgaans vele duizenden bezoekers. Dit jaar wordt het prestigieuze 4-daagse evenement, dat al goeddeels is uitverkocht, gehouden in het weekeinde van 22-25 juni. Sub Zero Project van het hardstyle-duo Thomas Velderman en Nigel Coppen verzorgen het officiële anthem met als thema Path of the Warrior.

Grootser en mooier

De week vóór het dancefestival komen zo’n zeshonderd vertegenwoordigers uit het Flevolandse bedrijfsleven, het bestuur en de politiek naar het grote, feestelijke Flevolandse Ondernemersgala wanneer de Flevopenningen 2023 worden uitgereikt.

“We gaan voor het gala een mooie ruimte inrichten tijdens de opbouw van Defqon.1 Weekend Festival”, zei Robbert Stolwijk van Q-dance tegen Flevopenningenvoorzitter Tom Lansink bij het aangaan van de samenwerking. Lansink toont zich verheugd met de samenwerking met Q-Dance: “Ons gala wordt grootser en mooier dan ooit, op een prachtige locatie die veel indruk zal maken op onze gasten”, zo verwacht hij.

Flevopenningen

Het jaarlijkse terugkerende Flevopenningengala - het wordt dit jaar voor de 18e keer gehouden  - is het grootste zakelijk netwerkevenement van Flevoland. Tijdens het gala worden de Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers ter onderscheiding van excellente prestaties. De Flevopenning ‘Topondernemer’ gaat naar één van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten en de Flevopenning ‘Participatie’ gaat naar één van de zes door de Flevolandse gemeenten aangewezen kandidaten.

Meer info en aanmelding: www.flevopenningen.nl

21
juni
2023

Save the date! | Haring Party Almere 21 juni 2023

21-06-2023
Save the date! | Haring Party Almere  21 juni  2023

Uitnodiging 4e editie traditionele Almeerse Haringparty 2023.

Locatie: Restaurant Bakboord

Wees er snel bij! Voor meer informatie, klikt u hier

27
juni
2023

VBA Zakenuurtje bij FlevoNautica | 27 juni 2023

27-06-2023 17:00 -19:00
Flevonautica: Watersportpassie, genieten in je vrije tijd!

Ontdek tijdens het VBA zakenuurtje het grootste watersportbedrijf van Flevoland en omstreken, opgericht door Jolanda Jansen en Ferry Katerberg. Met een breed scala aan boten, van kleine sloepen tot grote tenders van toonaangevende merken laten zij ons zien wat plezier op het water inhoudt. De persoonlijke aanpak en de unieke beleving in hun informele showroom op jachthaven Marina Muiderzand laat je alles beleven.
Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, kan er ook een stukje meegevaren worden op een van de boten van FlevoNautica.

Thuis op het water
De naam "FlevoNautica" verwijst naar de thuisbasis van het bedrijf: Flevoland. Almere, gelegen in de provincie Flevoland, biedt uitstekende mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Met meren, kanalen en vaarroutes is het een paradijs voor wie van varen houdt. FlevoNautica speelt daar handig op in door een breed scala aan boten aan te bieden, geschikt voor verschillende vormen van watersport. Beschikbaar voor verhuur en verkoop.
Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dagje varen met een sloep, een avontuurlijke vaartocht met een tender, of consoleboot, FlevoNautica biedt het allemaal. Beschikbaar voor verhuur en verkoop.
14
juli
2023

Save the date VBA Summerbreak Party bij Regatta Center Almere | 14 juli 2023

Nadere gegevens over de tijden, het programma en hoe in te schrijven volgen binnenkort.
No Internet Connection