24
aug
2020

Flevo Campus Summer School

24-08-2020 09:00 - 28-08-2020 20:00
De locatie staat in de beschrijving
Flevo Campus Summer School

Goed nieuws: ondanks de coronacrisis vindt ook deze zomer weer de Flevo Campus Summer School plaats! Met minder deelnemers dan normaal en in aangepaste vorm, volgens alle richtlijnen van het RIVM. De Summer School vindt plaats van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus. Dat is al snel; aanmelden kan dan ook nog t/m maandag 13 juli.

De Summer School ziet er dit jaar anders uit dan in eerdere jaren: de nadruk komt te liggen op ondernemen in de voedseltransitie - in de breedste zin. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om aan een eigen bedrijfsplan te werken en worden hier professioneel bij begeleid, terwijl ze ook de handen uit de mouwen steken bij bestaande ondernemers. Zo wordt de praktijk van dichtbij ervaren, op de zintuiglijke en praktische manier die al 100+ Flevo Campus alumni dichter bij elkaar heeft gebracht. De Summer School wordt afgesloten met pitches (waarbij serieuze prijzen te winnen zijn om een potentiële onderneming verder op te zetten) en een publiek evenement op de vrijdag. De precieze invulling van het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, houd daarvoor de website en social media in de gaten. 

Wat?
Flevo Campus Summer School - coronaproof
Voor wie? voor studenten en young professionals met interesse in voedsel & duurzaamheid én zin om te ondernemen
Wanneer? maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus, inclusief een week kamperen
Waar? in en om Almere/Flevoland
Aanmelden? kan t/m maandag 13 juli via het inschrijfformulier

28
aug
2020

Sail-Break meet and greet, het allereerste varende VBA zakenuurtje!

28-08-2020 17:30 -22:00
De locatie staat in de beschrijving
Sail-Break meet and greet, het allereerste varende VBA zakenuurtje!

Vrijdag 28 augustus a.s. gaan we al varende naar een open (lucht) top locatie waar we op gepaste afstand kunnen genieten van o.a. een heerlijke BBQ met muziek! We varen vanaf De Kaptein aan de Noorderplassen met zoveel mogelijk sloepjes en bootjes in colonne en aan de hand van een paar uitdagingen naar SecSurvival. Daar meren we aan om met elkaar (op gepaste afstand) weer even bij te praten hoe het een ieder is vergaan de afgelopen periode. Maar natuurlijk ook om gewoon weer eens even te genieten van ondernemend gezelschap en live muziek.

Afvaartijd is ± 17.30 uur en aankomst tijd retour is ± 22 uur.

Ben je lid van de VBA en heb je zelf een sloep waarop je mogelijk een paar gasten kunt meenemen, meld jezelf en je sloep dan aan. Dan zorgen wij voor een heerlijke borrelmand voor onderweg.

I.v.m. de Corona regelgeving is aanmelden voor dit eerste zakenuurtje verplicht!

Dress code: Summer Chique maar op slippers, gympen of bootschoenen

20
okt
2020

MSP & DATA DAY | Ctrl + Alt + Success

20-10-2020 09:00 -16:00
MSP & DATA DAY

MSP & DATA DAY | Ctrl + Alt + Success | Hoe kan je als ICT ondernemer sturen met samengestelde data

Wie zijn wij?
Dit event is een samenwerking tussen Counta en MSP Mentor. Een ideale samenwerking waarin wij de sterke punten van beide bedrijven kunnen samenvoegen. Onze kennis en ervaring binnen de ICT, gebundeld in verschillende sessies. Zodat wij jou kunnen helpen in de razendsnelle ICT wereld.

MSP Mentor
MSP Mentor is van vele markten thuis. Johan Bakker is zelf ondernemer met grote kennis op het gebied van ICT en consultancy. Daarnaast heeft Johan veel ervaring met bijvoorbeeld Autotask en project management. Aan Johan heb je een goede mentor, die je helpt veranderingen op de vloer te implementeren. Haal het beste uit je operationeel pakket. Sterker nog, haal het beste uit je bedrijf. Johan biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk ICT bedrijf.

Counta
Counta is gespecialiseerd in het samenbrengen van operationele en financiële data. Zij zorgen er voor dat jij slimmer gaat werken en je schaarse resources beter gaat inzetten in de zaken die jou plezier of rendement geven. Besteed jij het liefst tijd aan grote klanten waar je zelfs geld toelegt of leuke klanten waar je een eerlijk of mooi tarief aan verdiend? En heb je wel het inzicht wie jou jouw meest winstgevende klanten zijn? En heb je nog ruimte voor nieuwe klanten? En hoe kan jij jezelf en jouw adviseurs beter van dienst zijn? Counta geeft inzicht.

Programma (kan nog iets aangepast worden)
8:30 – 9:00 Inloop
9:00 – 9:30 Ontbijt en kennismaking
9:30 – 10:15 MSP Mentor - Optimaliseer jouw MSP
10:15 – 11:00 Tredion ICT - De weg van het bouwen van pc's tot een succesvol MSP bedrijf
11:00 – 11:15 Koffie break
11:15 – 12:00 Datto - Sales cliches of juist waarheden
12:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 13:45 Counta - Jouw ICT onderneming sturen op basis van data
14:00 – 14:45 CloudOak - Marketing rondom een oplossing, hoe doe je dat?
14:45 – xx.xx Borrel / netwerk moment / sponsor break

Locatie
ICT Campus Almere | MSP Mentor
Randstad 22 159, 1316 BM Almere

Bekijk hier een terugblik van de eerste en tweede editie!

*Doordat dit event voor een select gezelschap wordt gehouden, is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Er is voldoende ruimte voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Dit zorgt ervoor dat je met direct resultaat naar buiten loopt.

 Klik hier om je in te schrijven.

27
jan
2021

SAVE THE DATE SNS Sportgala

27-01-2021 17:00 -23:00
Meer informatie volgt zo snel mogelijk.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection