31
mrt
2020

Zakenuurtje VBA (geannuleerd)

31-03-2020 16:30 -18:30
Eerste drankje van de VBA

Elke laatste dinsdagmiddag van de maand organiseert de VBA het Zakenuurtje. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

01
apr
2020

PO conferentie Flevoland voor basisonderwijs en bedrijfsleven (geannuleerd)

01-04-2020 15:00 -15:45
De locatie staat in de beschrijving
PO conferentie Flevoland voor basisonderwijs en bedrijfsleven (geannuleerd)

Op woensdag 1 april 2020 wordt de PO Conferentie Flevoland voor basisonderwijs en bedrijfsleven georganiseerd, mede door VBA lid Beleef je beroep. Het thema is 'Onderzoekend en ontwerpend leren met bedrijven'. We nodigen u uit om VBA Almere te vertegenwoordigen en mee te denken over passende vormen voor duurzame samenwerking.

Veelal onbewust maken kinderen al op basisschoolleeftijd belangrijke beroepskeuzes. Positieve ervaringen spelen daarbij een rol. Door jongeren onderzoekend en ontwerpend te laten leren werkt het basisonderwijs mee aan een generatie die open staat voor innovatie, technologie en oplossingsgericht werken. Basisscholen in Flevoland zoeken naar contacten met bedrijven in hun omgeving om hierbij te helpen.

Het programma zoomt in op Flevolandse successen, vraagstukken en mogelijkheden rond wetenschap en technologie (W&T) in het onderwijs en de samenwerking tussen basisschool en bedrijven.

Laat u inspireren door KLM, Waterschap Zuiderzeeland, de Kenniswerkplaats, Jet-Net & TechNet en door elkaar!

Datum: woensdag 1 april 2020
Tijd: 15.00 – 16.45 uur
Locatie: Waterschap Zuiderzeeland, Lindelaan 20 in Lelystad

Klik hier voor het volledige programma en aanmelden.

02
apr
2020

Open Coffee (geannuleerd)

02-04-2020 09:00 -11:00
Open Coffee (geannuleerd) Open Coffee Almere is een maandelijks laagdrempelige netwerkbijeenkomst die iedere donderdag van de maand van 09:00 tot 11:00 uur plaatsvindt. Wil jij ondernemers ontmoeten in een ontspannen sfeer onder het genot van een kop koffie? We nodigen je van harte uit.
28
apr
2020

Zakenuurtje VBA (geannuleerd)

28-04-2020 16:30 -18:30
Eerste drankje van de VBA

Elke laatste dinsdagmiddag van de maand organiseert de VBA het Zakenuurtje. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Locatie Mandelaplein 1, i.s.w. Regus / About Projects

07
mei
2020

Open Coffee (geannuleerd)

07-05-2020 09:00 -11:00
Open Coffee (geannuleerd) Open Coffee Almere is een maandelijks laagdrempelige netwerkbijeenkomst die iedere donderdag van de maand van 09:00 tot 11:00 uur plaatsvindt. Wil jij ondernemers ontmoeten in een ontspannen sfeer onder het genot van een kop koffie? We nodigen je van harte uit.
17
mei
2020

Eerste Almere Land Art Rally (geannuleerd)

17-05-2020 09:30 -17:00
De locatie staat in de beschrijving
Eerste Almere Land Art Rally (geannuleerd)

Op zondag 17 mei organiseert VBA lid Flevo Marketing BV in samenwerking met RC Almere Weerwater de eerste Almere Land Art Rally. Met maximaal 75 equipes (alle typen auto’s zijn welkom)* vertrekken we in de ochtend vanaf Mercedes Benz dealer Sternauto aan de Huchtstraat 10 in Almere voor een super gezellige dag. De opbrengsten van deze rally zijn voor de Kinderkliniek Almere die daarmee een magische koffer, ooit beschikbaar gesteld door de CliniClowns, weer nieuw leven in te blazen. Kinderen die voor (soms zware) dagbehandeling komen, kunnen met de koffer even hun aandacht naar leuke dingen verleggen. Alle soorten auto's kunnen meedoen. De kosten per equipe zijn € 150,00. U krijgt daarvoor een mooi rallybordje (zie foto), een rallyboekje met de route en wetenswaardigheden, koffie met iets lekkers bij de start, professionele uitleg bij 2 geselecteerde Flevolandse Land Art objecten, heerlijke lunch met historische verrassing, koffie/thee onderweg, een afsluitende borrel bij restaurant VIEW aan het Almeerse Weerwater en digitale fotoreportage. Voor de winnaar is er natuurlijk een mooie prijs met wisselbeker. Meld u wel snel aan met het aanmeldingsformulier. Let op: vol is vol.

De Kinderkliniek Almere
Ons motto ‘elk kind is uniek’ en ‘wij staan altijd voor jou klaar’. Zo proberen wij onze zorg te leveren én dat doen wij samen.

Met 65 medewerkers leveren we poliklinische- en dagbehandeling zorg en psychologische ondersteuning. Voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Ons doel is om voor kind én ouder flexibele zorg te bieden. Puur en persoonlijk. 

De gezondheid van de kinderen en jongeren staat uiteraard voorop, maar waar we ook altijd aan werken is het welbevinden van deze kinderen en jongeren, waarvan 60% chronisch ziek is en dus regelmatig De Kinderkliniek bezoekt. Wat een grote trekpleister is, is de CliniClowns-koffer die in de wachtkamer staat. Deze koffer, ons ooit geschonken door de stichting CliniClowns, is echt een favoriet speelgoed van veel kinderen. We betreuren het dan ook dat de stichting CliniClowns ons moest laten weten dat zij niet meer voor het onderhoud konden zorgen. Deze koffer vol laadjes, spelletjes, muziekjes en spiegeltjes moet natuurlijk goed werken en ook veilig blijven. Waar wij op hopen is dat we met een bijdrage vanuit de Land Art Rally van Rotary Club Almere Weerwater deze leuke muzikale koffer, die zoveel Almeerse kinderen veel plezier schenkt, in stand kunnen houden.

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden

Klik hier voor de Flyer 1e Almere Land art Rally

Klik hier voor het Rally bordje voor de auto

Klik hier voor de sponsormogelijkheden 

* klassieke auto’s doen het altijd goed, cabrio’s met mooi weer zijn super, maar ook elk ander type auto, jong of oud is welkom. Er wordt alleen op verharde wegen gereden en aankomsttijden of snelheid speelt geen rol bij de eindbeoordeling voor de winnaars. De rally heeft het karakter van een puzzelrit met een gezellige dag.

26
mei
2020

Algemene Ledenvergadering bij Office Center Almere (geannuleerd)

26-05-2020 15:30 -19:30

Dinsdag 26 mei vindt onze eerste ledenvergadering van 2020 plaats. Meer informatie volgt zo snel mogelijk. 

04
juni
2020

Open Coffee

04-06-2020 09:00 -11:00
Open Coffee Open Coffee Almere is een maandelijks laagdrempelige netwerkbijeenkomst die iedere donderdag van de maand van 09:00 tot 11:00 uur plaatsvindt. Wil jij ondernemers ontmoeten in een ontspannen sfeer onder het genot van een kop koffie? We nodigen je van harte uit.
04
juni
2020

VBA Themakring HR bijeenkomst “Kanker heb je samen!”

04-06-2020 15:30 -18:30
VBA Themakring HR bijeenkomst “Kanker heb je samen!”

Je bent werkgever, of een (HR) manager en één van je medewerkers vertelt je dat hij of zij kanker heeft en niet weet hoe het gaat aflopen. Je ziet emoties en je voelt bij jezelf wellicht ook emoties opborrelen. In je hoofd ontstaan er vragen. Als werkgever en manager, zeker in het MKB-bedrijf, heb je een dubbele rol, een zakelijke, maar je bent ook emotioneel verbonden met je werknemer. Hoe ga je hiermee om?

Op 4 juni organiseert de VBA Themakring HR in samenwerking met Parkhuys Almere een bijeenkomst voor werkgevers, HR managers/adviseurs en leidinggevende die verantwoordelijk zijn voor verzuimbegeleiding bij ziekte.

Verdere informatie over het programma en mogelijkheid om aan te melden voor deze workshop volgt z.s.m.

26
juni
2020

SAVE THE DATE: VBA Business Summerbreak Party 2020

26-06-2020 16:00 -23:55


De VBA Business summerbreak party: bespreek je vakantieplannen, vier feest, daag jezelf sportief uit, eet lekker mee, borrel en dans!

Al drie jaar op rij organiseert de VBA een seizoen afsluitingsfeest bij Steel Creek één week voorafgaand aan de start van de schoolvakanties. Doel van dit event is om zonder zakelijk karakter, op slippers, ondernemers nog één keer bij elkaar te brengen voordat de meesten van hun vakantie gaan genieten. Met elkaar vakantieplannen delen en gezellig netwerken.

Ook dit jaar zullen we deze traditie voortzetten en is ons Summerbreak Event gepland op vrijdag 26 juni 2020 bij Steel Creek op Almere Strand.
Traditiegetrouw zetten we op deze dag onze vrijwilligers in het zonnetje, genieten we van de heerlijke BBQ-gerechten van Steel Creek, een live band en een DJ. 

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere