VBA HR kring organiseert discussiemiddag "Drijfveren: de basis voor intrinsiek gemotiveerde medewerkers'

Drijfveren-ccb2cd2b Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA HR kring organiseert discussiemiddag "Drijfveren: de basis voor intrinsiek gemotiveerde medewerkers'

VBA lid Profile Dynamics organiseert in samenwerking met de HR kring, speciaal voor VBA-leden op woensdag 19 juni een voorproefje van het Event Intrinsieke Motivatie. Dit event zal later dit jaar op 27 september plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht met topsprekers als neurowetenschapper Erik Scherder en organisatiepsycholoog Kilian Wawoe.

Intrinsiek gemotiveerde medewerkers halen voldoening uit hun werk. Ze geven het werk betekenis en zorgen voor een betere werksfeer. Ook presteren zij beter en zijn zij minder vaak ziek. Kortom: ze brengen organisaties (en zichzelf) verder. Goed voor werknemers en werkgevers!

Deze unieke discussiemiddag wordt een voorproefje over het onderwerp intrinsieke motivatie. Geïnteresseerde uit het HR werkveld, professionals, directie en leidinggevende kunnen op een professionele wijze kennis maken met de theoretische kant van drijfveren en wat motivatie bij medewerkers doet.

Hans de Jong, oprichter van Profile Dynamics duikt met VBA-leden in de bekende Zelf Determinatie Theorie van Edward L. Deci en Richard M. Ryan en combineert deze inzichten met de drijfverentheorie van Clare W. Graves.

Hij gaat in op vragen als:
 Wat is intrinsieke motivatie?
 En wat is extrinsieke motivatie?
 Waarom is werken vanuit motivatie belangrijk?
 Wat zorgt ervoor dat de motivatie van mensen stijgt? Of daalt?
 Wat voor rol spelen drijfveren bij motivatie?

Het is een middag van kennis delen en vooral: uitwisselen! Na dit inhoudelijke deel, gaan we met elkaar verder praten over dit onderwerp tijdens een inhoudelijke discussie.

Klik hier voor het volledige programma en om je in te schrijven. 

VBA Activiteiten

Er zijn geen komende evenementen

Netwerken

Er zijn geen komende evenementen
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection