Candidatemarketing

Onlangs publiceerde het Financieel Dagblad het artikel Warm welkom voor de sollicitant, VBA-lid Aaltje Vincent heeft hier haar bijdrage aan gegeven. Op een schaarse arbeidsmarkt moeten we alles uit de kast halen om de juiste sollicitanten aan te trekken!

Bent u ook zo benieuwd hoe we als organisatie de beste kandidaat aan tafel krijgen en wat de sollicitant nu écht beweegt in het solliciteren? Dan is dit een mooie kans om kosteloos deel te nemen aan de kennissessie Candidatemarketing. 

Op maandag 1 april organiseert de VBA HR-kring de inspirerende kennissessie: Candidatemarketing: wat wil de sollicitant nu echt?!

Voor deze bijeenkomst is de HR-kring te gast bij de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad. Aaltje Vincent, de ervaren spreker van deze middag die al een aantal boeken op haar naam heeft staan, is bekend in het vakgebied als sollicitatie-expert en job marketeer. De boeken van Aaltje worden bij iedere herdruk geactualiseerd op basis van alle nieuwe ontwikkelingen in het werven van collega’s en het solliciteren. Kennis die ze dagelijks deelt met werkzoekers en loopbaanprofessionals. Via blogs, tweets, artikelen in de schrijvende pers en radio en tv weet ze een groot publiek te bereiken.

Aaltje Vincent is naast een aantal andere krachtige dames uit het VBA-netwerk, die bekend zijn uit de media, genomineerd voor de VIDM Award Flevoland 2018. Deze jaarlijkse Vrouw in de Media Awards zijn een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Naast de landelijke Vrouw in de Media Award is er sinds twee jaar ook een Vrouw in de Media Award per provincie.
Maak eerst een keuze uit de landelijke kandidaten en breng daarna een stem uit voor Flevoland. Stemmen kan hier tot 31 januari!

Bent u werkzaam in het HR-werkveld en geïnteresseerd om deze kennissessie Candidatemarketing op 1 april bij te wonen, klik dan hier voor meer details en aanmelden. 

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection