Kennisbijeenkomst Ontwikkelingen en actualiteiten in het arbeidsrecht

De VBA Themakring HR en Cleerdin & Hamer Advocaten nodigen u uit voor deze kennisbijeenkomst op 7 februari 2019.

Het arbeidsrecht is volop in beweging. Na de intrede van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in 2015 is er weer veel veranderd en komt er alweer nieuwe wetgeving op u af. Welke wijzigingen zijn al ingegaan en welke veranderingen komen nog?

Verder zien we een ontwikkeling op de arbeidsmarkt, waarin flexibele krachten zoals uitzendkrachten, maar vooral ZZP-ers de arbeidsmarkt veroveren. Maar wat als het mis gaat op de werkvloer? Tot hoever reikt de aansprakelijkheid van de werkgever voor ingeleend personeel?

U wordt tijdens de kennisbijeenkomst volledig geïnformeerd over deze punten. Daarnaast nemen wij u mee in de stand van zaken van de AVG. Inmiddels zijn de eerste praktijdvoorbeelden bekend en de eerste boetes zijn uitgedeeld. Aan de hand van de praktijkvoorbeelden bespreken wij met u de do’s en don’ts als het gaat om de AVG en uw personeel.

Tijdens deze bijeenkomst worden de volgende onderwerpen behandeld:
- Ontwikkelingen in het arbeidsrecht, zoals de Wet Arbeidsmarkt in Balans, de wijzigingen in de transitievergoeding, de wet arbeid en zorg/ WIEG en de DBA.
- Flexibele arbeidskrachten en (werkgevers)aansprakelijkheid
- De AVG; hoe staat het ermee?

Bent u HR professional en/of verantwoordelijk voor het HR-beleid en uitvoering binnen uw organisatie, dan nodigen wij u van harte uit om geheel kosteloos deel te nemen aan deze informatieve kennisbijeenkomst.

Deze kennisbijeenkomst wordt verzorgd door de advocaten van Cleerdin & Hamer advocaten, Shasta Rötscheid, Sigriet Jongstra en Cor de Lange.

Klik hier voor het programma en inschrijven!

logo Cleerdin   Logo VBA met tekst

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection