Eerste bijeenkomst Young VBA Mastermind

Young_VBA-76e82903 Vereniging Bedrijfskring Almere - Eerste bijeenkomst Young VBA Mastermind

Maandag 6 december vond de eerste Young VBA Mastermind plaats. Deze mooie bijeenkomst vond zijn oorsprong bij jong VBA lid Winston Teeuwissen van Business Boosting.

Winston vroeg zich hardop af of de VBA het mogelijk kon maken een gesprek te arrangeren tussen een groep jongeren en Wolter Tjeenk Willink, eigenaar/oprichter van Traffic Builders en mede door al zijn ervaring een voorbeeld voor veel jongeren. VBA directeur Jolanda Seton legde vervolgens de verbinding met een aantal leden en een aantal niet-leden. Zo waren naast Winston ook onze VBA-leden Gentiana Loos-Ramaj en haar broer Ardian Ramaj, beiden van de Hero Company, aanwezig. En van de aanwezige niet-leden hebben enkelen al interesse getoond in een toekomstig lidmaatschap.

De jonge ondernemers zitten allemaal in dezelfde fase van het ondernemerschap en waren dan ook zeer geïnteresseerd in de verhalen en ervaringen van Wolter. Toch bleek al snel tijdens de bijeenkomst dat ze niet alleen van ‘coach' Wolter konden leren. Ze wisselden ook onderling eigen ervaringen en tips uit. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst waar zeker een vervolg van komt met deze groep enthousiaste jonge ondernemers.

Ben je ook een jonge enthousiaste ondernemer en wil je meer weten over de Young VBA Mastermind?
Neem contact op met Jolanda, directeur@vba-almere.nl. Wie weet schuif jij wel aan bij de volgende ronde.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection