Urban Gym Almere nooit van de radar verdwenen

Vanaf dag 1 van de Crisis rondom Covid 19/Corona organiseert VBA-lid Urban Gym Almere al Coronaproof lessen buiten. In een comfortabele, overdekte omgeving met verschillend materiaal worden er verschillende trainingstypes aangeboden: personal training, duo training, lifestyle trainingen en Urban Kids training. Voor de laatste groep zijn sinds deze week geen beperkingen meer. Voor volwassen gelden er nog steeds beperkingen binnen de sport. Desondanks beweegt Urban Gym Almere steeds mee met de nieuwe maatregelen.

Sensationele Sporttraining HIT
De vanuit Londen overgewaaide en meest sensationele sporttraining HIT-it kan momenteel niet worden aangeboden. Met deze High Intensity kracht- en cardiotraining, onder begeleiding van een enthousiaste trainer, waan je je in een moderne nachtclub waar de live DJ je meeneemt in je sportbeleving. Een unieke beleving! Check het You Tube kanaal voor een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=eqYLjMOSeHo&t=5s

Vijf pijlers
Urban Gym Almere verzorgt ook online Workouts trainingen en trainingen op locatie voor bedrijven. De trainingen focussen zich op de werkhouding en leefstijl van medewerkers. Zo is er de laatste tijd veel vraag naar complete lifestyle trainingen. Denk hierbij aan de vijf pijlers waar Urban Gym Almere voor staat: verantwoord sporten en bewegen, gezond eten en drinken en voldoende rust en ontspanning.
Een full serviced programma voor medewerkers en managementleden. De allerhoogste prioriteit voor het sportaanbod is, dat er veilig en verantwoord kan worden gesport. Dat geldt voor trainingen op de binnen-, maar ook voor de buitenlocatie. Commerciële trainingen worden momenteel uitsluitend in de outdoor gym gegeven of op locatie (uitsluitend voor bedrijven). In de indoor gym wordt COVID-revalidatie training aangeboden door longfysiotherapeuten van Fysiotherapie Zorggroep Almere en Geriatrisch Expertisecentrum Zorggroep Almere.

Dé plek in Flevoland
COVID revalidatietraining is een gespecialiseerde en verzekerde revalidatiezorg die is gericht op spoedig herstel. Vanaf mei dit jaar is Urban Gym Almere ook te vinden in het ultra moderne trainingscentrum van Fysiotherapie Zorggroep Almere. Dit trainingscentrum wordt het meest moderne trainings- en revalidatiecentrum van Midden Nederland en is voor iedereen, van jong tot oud. Het wordt dé plek in Flevoland voor (top)sport training, orthopedische- en sportrevalidatie.

Meer weten over het aanbod van Urban Gym Almere, check de website www.urbangymalmere.nl of vraag om een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we een training/programma op maat kunnen aanbieden. Mail naar of bel met Nicole de Haan tel. 06-48117958.

 FOTO 2 URBAN GYM 45   FOTO 3 URBAN GYM 45   FOTO 4 URBAN GYM 50   

FOTO 5 URBAN GYM    FOTO 6 URBAN GYM   FOTO 7 URBAN GYM

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection