deVLOER geeft al 10 jaar de ruimte

Op donderdag 18 maart bestaat deVLOER vergader locatie out of the box, in Almere officieel 10 jaar. Een mijlpaal die aandacht verdient, juist in deze tijd.

In het najaar van 2010 stond Anne Kien, lid van de Themakring Evenementen van de VBA en eigenaar van trainingsbureau Motivatio (VBA-lid), in het oude waterzuivering gebouw van Beiersdorf op de Creative Campus in Almere Buiten. Het was er koud, vies en het stonk naar stilstaand water. Kien was op slag verliefd. Wat niemand voor mogelijk hield, is haar gelukt.

Met haar eigen wensen in haar achterhoofd heeft zij de locatie ingericht. Kien: "Als trainer werd ik vaak weggezet in zaaltjes met systeemplafonds en vieze koffie, allesbehalve inspirerend. Ik geloof dat je mensen juist in de watten moet leggen als ze belangrijke beslissingen moeten nemen of vaardigheden moeten aanleren, op een plek die inspireert en ruimte geeft aan fantasie. Die visie heb ik vertaald."

deVLOER is uitgegroeid tot een vooraanstaande event locatie, won meermaals de award voor meest inspirerende vergader locatie en scoort al jaren een 9+ bij review-sites.

Corona
Anne Kien: “We hebben de stilte door covid gebruikt om de locatie Coronaproof te maken en ons hele concept aan te passen. De dankbaarheid van onze gasten dat ze in kleine groepjes veilig bij ons terecht kunnen, is hartverwarmend. Dáár doen we het voor!"

Feest
‘Op dit moment is het natuurlijk niet mogelijk ons jubileum fysiek te vieren maar we broeden op een groots en zonnig event na de zomervakantie. Deze mijlpaal is té bijzonder om stilletjes voorbij te laten gaan.’

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection