Dak eraf: Isolatie en zonnepanelen erop!

Een woning of bedrijfspand beter isoleren of duurzamer maken is een uitstekende investering: de woning of het bedrijfspand wordt meer waard.

Doe daarom mee met de Challenge: “Dak eraf: Isolatie en zonnepanelen erop!”
www.ikdoemeejijook.nl van 1 maart tot 7 maart 2021.

Verduurzamen woning
Zonnepanelen of isolatie; verduurzamen lijkt prijzig. Toch zitten er veel voordelen aan, óók op financieel gebied. Hoe energiezuiniger, des te meer het bedrijfspand of het huis waard is geworden. Daarbij komt dat je minder energie hoeft te verbruiken om het object warm te krijgen. Dat zorgt voor een lagere energierekening én een belangrijk bijkomend voordeel: je reduceert hiermee de CO2 uitstoot.

Impact Challenge vorige week
9 Flevolandse bedrijven namen vorige week enthousiast deel aan de Challenge “Groen ondernemen?” Deze circulaire koplopers leveren iedere dag inspanning om grondstoffen en energie te besparen.

1 jaar, 48 Challenges, 1 circulair Flevoland
In maart staan de Challenges in het teken van ‘duurzaam verbouwen’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lid organisaties, overheden, bedrijven en anderen Challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe Challenge om aan mee te doen. Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.

Samen creëren we zo één grote Challenge: www.ikdoemeejijook.nl

Powered byjpg   duurzaamdoor   prov FL   De Voetafdruk van FL

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection