Kennissessie Stagiair & Arbeidsmarkt verplaatst

Na intensief overleg hebben de leden van de Themakring Onderwijs & Arbeidsmarkt in samenspraak met het VBA bestuur helaas moeten besluiten om de kennissessie ‘Stagiair & Arbeidsmarkt’ op woensdag 17 februari 2021 te verplaatsen naar 26 mei 2021. Hieronder wordt uitgelegd waarom!

In aanloop naar deze kennissessie is veelvuldig gesproken met ondernemers, zowel leden als niet-leden van de VBA. De veelgehoorde reactie van ondernemers is, dat zij het eigenlijk nu nog te vroeg vinden om in gesprek te gaan over stages en andere onderlinge samenwerkingen tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt, omdat de Corona-maatregelen momenteel daartoe nog weinig ruimte bieden.

Op 2 maart 2021 krijgen wij met elkaar te horen of er eventuele versoepelingen aankomen. Hopelijk bieden deze nieuwe maatregelen ons de kans om met elkaar in gesprek te gaan over de vraag hoe wij het bedrijfsleven en onderwijs in Almere verder aan elkaar kunnen verbinden. De VBA respecteert dit signaal en wij willen graag met een zo een groot mogelijke groep (ondernemers, onderwijs, overheden) de verbinding aangaan. Om die reden is de kennissessie naar verplaatst naar 26 mei 2021 en hopelijk kunnen wij dan zelfs live - met inachtneming van alle geldende maatregelen - bij elkaar kunnen komen.

Wij gaan ervan uit dat u ons besluit respecteert en wij zien jullie graag op 26 mei!

Vragen over stages en samenwerking kunnen worden gesteld via email:

Namens de Themakring Onderwijs & Arbeidsmarkt,

Remco Breet, Sabina Kok en Maryke Visser
Organisatie Kennissessie

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection