• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Ruim 400 VBA leden krijgen zendtijd op EASY FM
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Ruim 400 VBA leden krijgen zendtijd op EASY FM
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Ruim 400 VBA leden krijgen zendtijd op EASY FM
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Ruim 400 VBA leden krijgen zendtijd op EASY FM

Ruim 400 VBA leden krijgen zendtijd op EASY FM

In Corona tijd hebben veel ondernemers in Almere, waaronder de leden van de VBA, het niet gemakkelijk. Ter ondersteuning van haar leden zijn de VBA (Vereniging Bedrijfskring Almere) en de populaire radiozender EASY FM een vooruitstrevende samenwerking aangegaan, die er toe moet leiden om de positie van zowel de in populariteit groeiende radiozender, als de VBA binnen de stad Almere verder te verstevigen.

De VBA kan haar leden reclamezendtijd aanbieden voor extra publiciteit. Juist nu de VBA geen netwerkbijeenkomsten kan organiseren is de gedachte om deze vorm van ondersteuning aan te bieden, zodat ondernemers "zichtbaar" kunnen blijven.

Hoe leuk en effectief kan het zijn als je met je bedrijf op de radio in Almere hoorbaar bent. Je bereikt daarmee ongetwijfeld nieuwe maar ook bestaande klanten. De VBA maakt het voor haar leden op een eenvoudige en aantrekkelijke manier via radiozendtijd van EASY FM mogelijk. EASY FM, te beluisteren op de frequentie 95,5 FM, DAB+, Kabel en online bereikt op dit moment 1 op de 10 Almeerders. Die cijfers zijn echter in snel tempo, in het voordeel, aan het veranderen, omdat Easy FM als dé lokale radiozender van Almere professioneel is en altijd streeft naar een hogere kwaliteit.

Binnen de programmering is er niet alleen plek voor reclamezendtijd ook zijn de VBA leden welkom in de vele programma’s die een platform bieden aan Ondernemers. Een uitstekende manier voor ondernemers dus om een groot deel van Almere te bereiken.

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection