• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Afsluiting Kruispunt Herman Gorterweg - Hogering
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Afsluiting Kruispunt Herman Gorterweg - Hogering
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Afsluiting Kruispunt Herman Gorterweg - Hogering
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Afsluiting Kruispunt Herman Gorterweg - Hogering

Afsluiting Kruispunt Herman Gorterweg - Hogering

Dinsdag 19 januari 2021 gaat het kruispunt van de Hogering met de Herman Gorterweg dicht. De afsluiting is onderdeel van de werkzaamheden voor de verbreding van de Hogering en duurt naar verwachting bijna twee jaar.

De werkzaamheden starten bij het kruispunt van de Hogering met de Herman Gorterweg. Dat betekent dat vanaf die datum weggebruikers op de Hogering op dat kruispunt niet meer kunnen afslaan naar de Herman Gorterweg. Weggebruikers in de Literatuurwijk kunnen niet meer van de Herman Gorterweg naar de Hogering. Het doorgaande verkeer op de Hogering ondervindt geen hinder van deze afsluiting. Zij rijdt tijdens de werkzaamheden over een bypass (tijdelijke weg) langs het werkgebied. Per richting zijn twee rijstroken beschikbaar. Er geldt een maximale snelheid van 50 km/uur.

Voor de veiligheid en doorstroming gelden tijdens de afsluiting verschillende omleidingsroutes voor de bewoners en bezoekers van de Literatuurwijk. Bekijk alle routes op www.flevoland.nl/hogering.
Naar verwachting is het kruispunt eind 2022 weer volledig open voor verkeer.

Nachtafsluiting Hogering
Tijdens twee nachtafsluitingen in januari, van 19 op 20 en van 20 op 21 januari tussen 20.00 tot 06.00 uur, wordt de bypass op de Hogering aangesloten. Het doorgaande verkeer op de Hogering volgt deze nachten de omleidingsroutes op de borden.

 

Meer informatie omtrent het project is te vinden in dit artikel.

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection