• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland

Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland

Namens de provincie Flevoland brengen wij u graag op de hoogte van de Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland, oftewel VIP Flevoland.

Zij willen meer bekendheid en waardering geven aan de bestaande ruimtelijke kwaliteit en ook aan vernieuwende initiatieven. Dat doen zij met de tweejaarlijkse Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland. Deze week is de inschrijving voor de eerste VIP Flevoland gestart. Mogelijk heeft u of uw organisatie een initiatief dat hierop aansluit, of kent u Flevolanders of organisaties met vernieuwende initiatieven.

VIP Flevoland
Onder bewoners en bezoekers van Flevoland is veel waardering voor de kwaliteiten van het landschap van Flevoland. Denk aan de schoonheid, identiteit, herkenbaarheid, toekomstwaarde, het nut en samenspel van mens, ontwikkeling en natuur. Voor VIP Flevoland zoekt de provincie naar uitdagende en grensverleggende plannen die bijdragen aan de waarde, kwaliteit en identiteit van het Flevolandse landschap. Het initiatief dat hier het meest bijdraagt krijgt € 15.000 uitgereikt.

Voor meer informatie over VIP Flevoland, het indienden van een plan en de reglementen, verwijzen wij u door naar de website.

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection