• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Gevraagd: Leden voor Themakring Internationaal Zaken Doen (IZD)
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Gevraagd: Leden voor Themakring Internationaal Zaken Doen (IZD)
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Gevraagd: Leden voor Themakring Internationaal Zaken Doen (IZD)
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Gevraagd: Leden voor Themakring Internationaal Zaken Doen (IZD)

Gevraagd: Leden voor Themakring Internationaal Zaken Doen (IZD)

Via de diverse themakringen van de VBA streven wij ernaar actuele en relevante vraagstukken voor en met onze leden te behandelen, zo ook thema’s rondom internationaal zaken doen.

De Themakring Internationaal Zaken Doen (IZD), die in het eerste kwartaal van 2020 is opgericht, heeft al diverse leden die stuk voor stuk internationale ervaring hebben. Ze zijn met enthousiasme en professionaliteit aan de slag gegaan om de kring vorm en inhoud te geven en wij zouden het op prijs tellen wanneer leden uit het VBA netwerk deze Themakring willen versterken.

De themakring zal in de nabije toekomst gerichte kennissessies organiseren die aansluiten op de behoeftes van de leden, online of ‘face to face’. Het reizen heeft zijn beperkingen gekregen; de interesse voor het internationale aspect geenszins. Gelukkig kan men elkaar ook in deze onzekere tijden waar dan ook ter wereld virtueel treffen! Meer informatie over de themakring is te vinden op:
https://www.vba-almere.nl/netwerk/thema-kringen

Wanneer u zich wilt aansluiten bij de Themakring IZD, dan kunt u een email sturen naar het VBA Secretariaat:

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection