• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA themakring Young Professionals
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA themakring Young Professionals
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA themakring Young Professionals
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA themakring Young Professionals

VBA themakring Young Professionals

Startende ondernemers doorlopen allemaal ongeveer hetzelfde proces: het bedenken van je product of dienst, het inschrijven bij de KvK en dan de zoektocht naar klanten. Leuk, spannend maar soms ook gewoon lastig. Want hoe zit het met je belastingaangiften, waar vind je goede klanten en hoe krijgt je bedrijf nou die vliegende start?

Binnen de VBA wordt een nieuwe themakring ‘Young Professionals’ opgezet om startende ondernemers – ondernemers die in de eerste vijf jaar van het ondernemen zitten – een steuntje in de rug te geven. Essentieel hierbij is het bestaande netwerk van ervaren ondernemers die aangesloten zijn bij de VBA. Leren van elkaar staat centraal, want ervaren ondernemers kunnen starters ontzettend veel leren, maar starters hebben ook weer nieuwe kennis die ze ervaren ondernemers kunnen bijbrengen. Die wisselwerking is niet alleen handig, het is ook ontzettend leuk. We werken hard om alle ballen hoog te houden; hoe kan je onderneming groeien, hoe houd je je klanten tevreden en hoe zorg je ervoor dat je zelf ook nog genoeg eet en slaapt?!

Investeren in jezelf
We durven geen tijd in onszelf te investeren, want dat levert heel direct natuurlijk geen geld op, zonde! Neem wat tijd voor jezelf en ga eens in gesprek met die ervaren ondernemer, die alles al eens heeft meegemaakt waar jij tegenaan loopt. Maar neem als ervaren ondernemer ook eens de tijd om te luisteren naar wat de nieuwkomer te zeggen heeft, want ken jij je blinde vlek?

Door 2 tot 4 keer per jaar een bijeenkomst te organiseren, dit kan een netwerkbijeenkomst, maar juist ook kennisdeling of workshopsessie zijn, wil de themakring starters (ondernemers en zakelijke professionals) een handje helpen. Momenteel wordt alles voorbereid, zodat in februari 2021 de eerste bijeenkomst plaats kan vinden, waar het programma voor het hele jaar bekend gemaakt wordt. Voor deze bijeenkomst ben je van harte welkom! Ben je nu aan het nadenken over het opstarten van een business, op zoek naar inspiratie om je bedrijf opnieuw uit te vinden of wil je starters helpen door je ervaringen te delen? Dan zien we je graag bij de eerste bijeenkomst!

De exacte datum, tijd en locatie worden later bekend gemaakt! Lijkt het je leuk om mee te denken over de invulling van het programma en andere ondernemers en professionals verder te helpen? Sluit je dan aan bij de organisatie van de themakring door te mailen naar

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection