• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Leden delen kennis en kunde tijdens masterclasses!
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Leden delen kennis en kunde tijdens masterclasses!
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Leden delen kennis en kunde tijdens masterclasses!
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Leden delen kennis en kunde tijdens masterclasses!

VBA Leden delen kennis en kunde tijdens masterclasses!

Na succesvolle masterclasses in Almere over dienend leiderschap, het leiderschapsDNA, identiteit en gewoontegedrag organiseren Vivianne en Caroline van 123springplank nu online: een masterclass over werkgeluk op vrijdag 13 november om 9.00 uur.

Expert op het gebied van werkgeluk Alex Slavenburg is onze gast en leermeester.
Hoe haal je plezier, energie en uitdaging uit je werk, waar je gemiddeld 70.000 uur van je leven aan besteedt! Tijdens deze interactieve Zoom-masterclass gaan we hier dieper op in.

Alex is een motiverend en aanstekelijk leider. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van verandermanagement, HR en leiderschap. Met energie en passie brengt hij beweging rond Werkgeluk & (Persoonlijk) Leiderschap in organisaties. Hij is schrijver van het boek ‘Leidinggeven met een glimlach’.

Voor wie?
Deze masterclass is voor leiders die hun organisatie een sprong naar meer Werkgeluk willen laten maken. Dus vraag jij je af hoe je dit als leider doet? Volg de masterclass op vrijdag de 13e :)

Wat levert het op?
• Inspiratie over het wat en waarom van werkgeluk.
• Inzicht in je eigen werkgeluk.
• Inzicht in wat je met Werkgeluk in de praktijk kan als leidinggevende.
• Praktische tools en tips aangereikt gekregen om zelf met werkgeluk aan de slag te gaan.

We maken onze collega VBA leden graag attent op de early bird prijs van deze masterclass: €99,00 (excl btw en kosten). Dat is inclusief het e-book ‘Leidinggeven met een glimlach’ met allerlei tips die je helpen om als leidinggevende de glimlach bij jezelf te ontdekken. Het gevolg? Een glimlach bij de mensen die je leidt.

Aanmelden
Via de link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-werkgeluk-123381761169

We zien je graag op vrijdag de 13e! om 09.00 om samen de sprong naar meer werkgeluk te maken!

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection