• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Sportmassage voor vitale medewerkers in jouw bedrijf
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Sportmassage voor vitale medewerkers in jouw bedrijf
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Sportmassage voor vitale medewerkers in jouw bedrijf
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Sportmassage voor vitale medewerkers in jouw bedrijf

Sportmassage voor vitale medewerkers in jouw bedrijf

Pas geleden kwam een vrachtwagenchauffeur met problemen aan zijn nek en schouders bij de praktijk van VBA lid HM Sportmassage. Hij kon niet goed over zijn schouder kijken, wat vervelend, pijnlijk en ook gevaarlijk is als je een trailer van 35 ton bestuurt. In diezelfde week kwam er een ICT-consultant langs. Sinds hij thuis werkte maakte hij lange dagen achter een ergonomisch niet zo goed ingesteld bureau. Hoofdpijn- en nekklachten waren het gevolg. Door massagetechnieken afgestemd op hun klachten zijn zij nu klachtenvrij. Zoals bekend zijn vitale medewerkers duurzaam inzetbaar en in staat om een blijvende bijdrage te leveren aan de ambities van de organisatie.

Wil jij als werkgever gezonde en gemotiveerde medewerkers hebben die jouw doelen realiseren én kosten besparen door minder ziekteverzuim? Werk dan preventief, voorkom fysieke klachten én ga de samenwerking aan met HM Sportmassage Almere. 

Ontdek wat sportmassage kan doen voor topprestaties! / www.hmsportmassage.nl / 06 42 58 30 45

Netwerken

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection