• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Digitale sessie ontwikkeling de Steiger
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Digitale sessie ontwikkeling de Steiger
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Digitale sessie ontwikkeling de Steiger
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Digitale sessie ontwikkeling de Steiger

Digitale sessie ontwikkeling de Steiger

In vervolg op de gehouden ontbijtbijeenkomst afgelopen januari wordt op 30 juni een digitale sessie georganiseerd over de toekomst van het bedrijventerrein De Steiger. Sinds de vorige ontmoeting is Citylab aan de slag gegaan met de basis op orde in de openbare ruimte, is er een programma maker aangesteld en is er een prijsvraag uitgeschreven voor een verblijfsplek in het groen. Hierover leest u ook meer in het eerst volgende Citylab Journaal. Daarnaast heeft Atelier Dutch hun advies voor de gemeente over aanpassingen in de openbare ruimte klaar. Citylab is erg benieuwd naar uw ideeën en gedachten over dit advies.

Daarom bent u als ondernemer op De Steiger van harte uitgenodigd op dinsdag 30 juni a.s. voor een digitale bijeenkomst waarin Atelier Dutch hun advies presenteert. Dit wordt een interactieve bijeenkomst, wat betekent dat er na deze presentatie ruimte is voor een gesprek. Er wordt afgeslotem met de bekendmaking van de winnaar van de verblijfsplek. Het is niet noodzakelijk dat u bij de vorige bijeenkomst bent geweest.

Wilt u mee denken over de toekomst van uw bedrijf en het bedrijventerrein? Wilt u digitaal kennis maken met de andere ondernemers op De Steiger? Meld u dan nu aan voor deze sessie. Praktische informatie

Datum: dinsdag 30 juni 2020
Tijd: 16:00 uur tot 17:30 uur

Om te voorkomen dat het Corona virus zich verspreid wordt dit een digitale sessie. Wilt u voor 24 juni laten weten of u hier bij wilt zijn? Aanmelden kan via www.bit.ly/bijeenkomst30juni. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met het programma en een link voor de sessie. Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel betrokken worden bij de ontwikkeling van de openbare ruimte? Het advies zal na de sessie ook digitaal gepresenteerd worden, waarna u twee weken de tijd heeft om uw input hierop te geven en uw ideeën aan te dragen. Hier zullen we u opnieuw over informeren in de week van 30 juni.

 

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection