• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Ondernemerscarrousel Almere: een samenwerking tussen Ondernemersplein & VBA. Wie doet er mee?
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Ondernemerscarrousel Almere: een samenwerking tussen Ondernemersplein & VBA. Wie doet er mee?
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Ondernemerscarrousel Almere: een samenwerking tussen Ondernemersplein & VBA. Wie doet er mee?
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Ondernemerscarrousel Almere: een samenwerking tussen Ondernemersplein & VBA. Wie doet er mee?

Ondernemerscarrousel Almere: een samenwerking tussen Ondernemersplein & VBA. Wie doet er mee?

Ondernemerschap is een vak apart dat je leert met vallen en opstaan en door te leren van ervaringsdeskundigen. Als VBA willen we investeren in een sterk ondernemersklimaat in Almere. Daar hebben we allemaal baat bij.

In samenwerking met het Ondernemersplein van de Gemeente Almere wordt daarom de Ondernemerscarrousel Almere gestart; een zich herhalende serie van zes gratis workshops voor en door ondernemers. Iedere twee weken een workshop, iedere drie maanden een nieuwe cyclus en instappen wanneer je wilt. Tijdens de workshops worden de volgende onderwerpen behandeld:

  1. De basis op orde (belastingen, administratie, verzekeringen, pensioen)
  2. Waardepropositie (inzicht in unieke aanbod en positionering)
  3. Verdienmodel (marktanalyse en financieel plan)
  4. Marketing
  5. Sales en klantenbinding
  6. Online marketing & e-commerce

Vind je het leuk om jouw kennis een paar keer per jaar te delen op één van deze onderwerpen? Is dit een manier van sociaal ondernemerschap die bij jou als ondernemer past? Of wil je jouw bedrijf bekend willen maken aan een nieuwe doelgroep? Geef dit dan aan door een mail te sturen naar of neem contact op met Yvonne Houtstra van het Ondernemersplein.

Vanwege corona en de restricties die hierbij gelden zullen de eerste workshops opgenomen worden in het webinarprogramma van het Ondernemersplein dat binnenkort gestart wordt. 

  logo ondernemersplein       VBA ios logo 150x150

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection