• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Webinar: Hoe houd ik mijn bedrijf overeind in de corona-crisis?
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Webinar: Hoe houd ik mijn bedrijf overeind in de corona-crisis?
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Webinar: Hoe houd ik mijn bedrijf overeind in de corona-crisis?
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Webinar: Hoe houd ik mijn bedrijf overeind in de corona-crisis?

Webinar: Hoe houd ik mijn bedrijf overeind in de corona-crisis?

Zelfs onder deze barre omstandigheden voor ondernemers blijft de Verenigde Bedrijfskring Almere in samenwerking met haar partners zich inzetten voor haar leden. Zo werd woensdag 15 april jongstleden een webinar georganiseerd om ondernemers een hart onder de riem te steken. Van 09:00 tot 10:30 uur werd er een stortvloed aan informatie verstrekt door o.a. de host Dharminder Biharie van Bizzmodell, die ook de techniek verzorgde.

Het webinar bestond uit vijf onderdelen met elk een eigen spreker. Dat waren in willekeurige volgorde:
- Waar kunt u informatie vinden bij gemeente Almere? Spreker: Jaap Vogelaar (Ondernemersplein gemeente Almere)
- Welke scenario’s zijn er voor mijn bedrijf en wat heeft mijn verdienmodel hiermee te maken Spreker: Dharminder Biharie (Eigenaar en oprichter Bizzmodell)
- Hoe maak ik een goed bedrijfscontinuïteitsplan? Spreker: Mario van Mierlo (Beleidssecretaris MKB Nederland)
- Financiering: Wanneer kies ik voor een overbruggingskrediet? Spreker: Salah Assalhi (Manager MTH Almere / Bestuurslid VBA)
- Wat moet ik regelen op op personeelsgebied en welke situaties kan ik verwachten? Spreker: Janita van Tongeren (Directeur Daadkracht / lid VBA Crisis Team)

Het waren allemaal onderwerpen met betrekking tot de actuele situatie en de vragen die leven onder de Almeerse ondernemers. Dat de stof goed werd uitgelegd bleek wel uit het feit dat er na afloop geen vragen meer waren van de zo’n vijftien ondernemers die aan het webinar deelnamen.

Host Biharie is na het webinar aan de slag gegaan om de sheets en de video van het webinar beschikbaar te stellen aan de deelnemende ondernemers en andere geïnteresseerden. Hiervoor kunt u binnenkort terecht op de pagina https://www.bizzmodell.com/webinar/ van de Bizzmodell website. Wanneer u zich daar even inschrijft ontvangt u de bestanden via de mail. In een later stadium zal de video ook gepubliceerd gaan worden op YouTube.

Het zeer informatieve webinar werd aangeboden door een samenwerking van Ondernemersplein Almere, mth accountants & adviseurs, VNO/NCW, Bizzmodell, Daadkracht en de VBA.

Met speciale dank aan Henk Struik, lid van de Themakring Communicatie van de VBA, voor zijn tekstbijdrage. 

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection