• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud Werkgelegenheid (NOW)
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud Werkgelegenheid (NOW)
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud Werkgelegenheid (NOW)
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud Werkgelegenheid (NOW)

Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud Werkgelegenheid (NOW)

Cor de Lange , arbeidsrecht advocaat bij VBA lid Cleerdin & Hamer Advocaten en lid van het VBA Crisisteam, schreef deze week een artikel met QA's over de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW). Doe er uw voordeel mee!

De tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW) komt in de plaats van de Regeling Werktijdverkorting (WTV). De NOW is inmiddels uitgewerkt in een regeling. Het loket is inmiddels open en werkgevers kunnen hun aanvraag indienen bij het UWV. De aanvraagperiode loopt tot en met 31 mei 2020. Het is wel mogelijk dat de regeling na 31 mei 2020 met drie maanden wordt verlengd.

De belangrijkste vragen en antwoorden (met voorbeelden) over de NOW zijn kort en krachtig op een rij gezet, klik hier om het artikel te lezen.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection