• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Corona UPDATE 4
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Corona UPDATE 4
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Corona UPDATE 4
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Corona UPDATE 4

VBA Corona UPDATE 4

Dinsdag 31 maart jl. heeft het kabinet besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Deze verlenging van de maatregelen trekt uiteraard een zware wissel op alle ondernemers.

In de afgelopen dagen is het VBA-crisisteam, dat bestaat uit betrokken leden van de VBA die elkaar willen bijstaan en helpen in deze moeilijke tijd, opnieuw uitgebreid. Een overzicht van de aangesloten leden vind je hier.
Onze dank gaat uit naar al deze leden voor de bereidheid om mee te denken en te helpen in de strijd tegen het Corona virus! Vóór, dóór en mét elkaar!

Speciaal Coronanummer voor ondersteuning VBA leden via VBA Crisisteam
Heb je specifieke vragen voor ons VBA crisisteam? Mail deze dan naar . Wij zullen je vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Ook kun je op werkdagen tijdens kantooruren (8.30-17.30 uur) met je vragen telefonisch terecht via nummer 036 - 712 26 10.

Hoe gaat het met je? Inmiddels heeft onze Sr. Cliënt Executive Marloes van Vugt driekwart van onze leden gesproken of in ieder geval geprobeerd te spreken. Wanneer ze iemand niet te pakken heeft gekregen, is een terugbelnotitie achter gelaten bij een collega of is de voicemail ingesproken. Heb jij toch nog een vraag, een informatiebehoefte, kom je ergens niet uit en denk je dat de VBA je erbij kan helpen? Bel Marloes dan even terug of mail ons op .

Speciale VBA LinkedIn groep voor vragen en tips
Ben je nog niet gebeld? Grote kans dat Marloes jou volgende week nog belt. En hou onze LinkedIn groep in de gaten voor mooie tips van de VBA en van andere VBA-leden. Inmiddels hebben zo'n 160 leden zich bij onze groep aangesloten.

 TAKE CARE & STAY SAFE

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection