• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Almere City en Ekris BMW Mini ondersteunen zorgverleners
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Almere City en Ekris BMW Mini ondersteunen zorgverleners
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Almere City en Ekris BMW Mini ondersteunen zorgverleners
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Almere City en Ekris BMW Mini ondersteunen zorgverleners

Almere City en Ekris BMW Mini ondersteunen zorgverleners

Ook in Almere blijven bedrijven en verenigingen zich inzetten om anderen te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Een voorbeeld daarvan is VBA lid voetbalclub Almere City FC die samen met haar businesspartner Ekris BMW Mini auto’s beschikbaar stelt voor medewerkers in de zorg.

Het gaat dan om mensen die lange dagen maken door de coronacrisis en nu afhankelijk zijn van openbaar vervoer. Daarom stelt Ekris gratis auto’s beschikbaar voor deze zorghelden die nu, terwijl ze juist extra uren maken, aangewezen zijn op het momenteel beperkte openbaar vervoer, zodat ze veilig en comfortabel naar hun werk kunnen rijden.

Positief nieuws
Ekris BMW is businesspartner van Almere City FC en deze laat weten verheugd te zijn over het iniatief: “Juist nu, in een periode waarin negatief nieuws volkomen logisch de boventoon voert in de media, willen we successen, samenwerkingen en initiatieven vanuit de businessclub uitlichten. We verzamelen al het positieve nieuws op onze online kanalen met de hashtag #ditkanwelinalmere. Daarnaast staat de website www.ditkanwelinalmere.nl online waar alle successen, samenwerkingen en initiatieven terug te lezen zijn. Hopelijk dient deze actie als tegengif voor de negatieve nieuwslawine die onlosmakelijk verbonden is aan deze onwerkelijke periode.”

Ekris BMW heeft inmiddels landelijk al meer dan 269 mensen die werkzaamzijn zijn in de zorg geholpen aan vervoer.

Foto: Ekris BMW Mini
Bron: Almere AZaken

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection