• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Huis aan Huis kranten beleven moeilijke tijden
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Huis aan Huis kranten beleven moeilijke tijden
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Huis aan Huis kranten beleven moeilijke tijden
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Huis aan Huis kranten beleven moeilijke tijden

Huis aan Huis kranten beleven moeilijke tijden

Huis aan huis kranten hebben het op dit moment in het hele land moeilijk en voor VBA lid Almere Deze Week, is dat niet anders. Ook Almere Zaken, mediapartner van de VBA, heeft het tweede nummer 2020, dat medio april het licht zou zien, wegens de Coronacrisis al moeten annuleren. Deze tijd en de bijbehorende maatregelen vraagt van ondernemers om creatief te denken. Veel horeca ondernemers proberen met speciale bezorg- en afhaalacties hun hoofd boven water te houden en voor bedrijven die online evenementen organiseren geldt hetzelfde. Bedrijven en organisaties zoeken toch een manier om met hun doelgroep te communiceren. De grote vraag is dan ook: hoe bereik ik in korte tijd zoveel mogelijk Almeerders?

Almere Deze Week komt nog steeds wekelijks uit en biedt daarmee de mogelijkheid om de boodschap van een ondernemer direct onder de aandacht te brengen van een grote doelgroep (oplage 90.000) en ook de website wordt uitstekend bezocht. Die kennis biedt kansen.

Interesse? Neem dan contact op met het team van Almere Deze Week. Bel (036) -5300765 of mail

Almere AZaken

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection